Városmajor Stúdió Építész Iroda


ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Építkezni szeretne? Esetleg felújítani vagy átalakítani, de nem tudja hol is kezdje?

Segítünk!

Ön tudja mit szeretne, mi tudjuk hogyan...

Mire figyeljen?

Az építkezés egy komplex folyamat, amiben rengeteg buktató és rejtett költség fordulhat elő! Az emberek többsége nem is gondolja, hogy mennyi bosszúsággal járhat, ha nem megfelelő tervet készíttet a tervezőjével.

Hogyan spórolhat pénzt?

Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy egy jól megtervezett ház építési költségei jelentősen csökkennek, és hosszútávon is sokkal költséghatékonyabbak tudnak lenni az átlagnál. Tanácsainkkal segíteni tudjuk, hogy elképzelései rövid és hosszú távon is költséghatékonyak legyenek.

Konzultáció

Célszerű már a telekválasztás előtt kikérni egy építész véleményét! Amennyiben lehetőség van rá, kérje ki véleményünket már az építkezés legelején. A konzultáció nagyszerű lehetőség azoknak, akiknek már van építész és/vagy gépész tervezőjük, de emellett tervezési tanácsadásra van szükségük, át szeretnék nézetni egy másik szakemberrel is az eddig kialakult elképzeléseket, terveket. Az általunk adott javaslatok általában az épület energiahatékonyságára irányulnak, illetve arra, hogy a tervek hogyan válhatnak majd valósággá, vagyis, hogy ésszerű költségkeretből hogyan lesznek megvalósíthatóak. A konzultáció azoknak is hasznos, akik később szeretnének csak építkezni, de már most vannak olyan kérdéseik, amikre a gépészetben és kivitelezésben is jártas építész tervező fogja tudni a választ.
Az irodánkban tartandó kétórás konzultáció díja 25 000 Ft. Külön megbeszélés alapján természetesen lehet ennél hosszabb és rövidebb is, illetve ki tudunk menni más helyszínre is, például ha egy telek felméréséről van szó, vagy egy eladó épület véleményezéséről.

Tapasztalt segítség a kezdetektől

Segítséget nyújtunk:

- A telekválasztásban
- Költséghatékony ház megtervezésében
- Engedélyek megszerzésében
- Kivitelezés előkészítésében, műszaki ellenőrzésében

Ügyfeleinket hasznos tanácsokkal látjuk el, és az esetleges problémáik megoldásában segítjük őket a tervezés teljes folyamata alatt.

Tervezzük együtt álmai otthonát!

Ha elhatározta magát, vagy csak gondolkodik rajta, hogy belefog egy építkezésbe, keressen fel minket elérhetőségeinken!

Tervezzük együtt álmai otthonát!

Vissza